luni, 3 noiembrie 2008

Cat despre facultate...

A inceput si facultatea...privesc cu nonsalanta in trecutul apropiat si ma regasesc in emotia zilei de maine...lume agitata, colegi ocupati cu interesul propriu si involuntar impersonal asupra unei conduite cat mai exemplare in fata noului grup...poate ca sunt in totalitate subiectiv, dar incep sa cred ca facultatea este doar o doctrina.
Cat despre noul grup de care sunt profund atasat, prefer sa cred ca este o exceptie.Tocmai din aceasta cauza voi spune cateva lucruri despre mine, sperand ca noii colegi sa ma vada asa cum sunt...imi place sa cred ca definesc notiunea necunoscutului...ma joc cu timpul ca un copil buimacit de emotia primirii unei jucarii noi ;))...ma invart printre toata lumea iar reciproc gasesc ca toata lumea se invarte in jurul meu...acest tandem ritmic ma ajuta sa ma relaxez in acorduri de linii melodice ce se impletesc firesc cu faptele-mi,gandurile-mi,dorintele-mi premature si bineinteles tigarile pe care le fumez zilnic...:| :)))imi place sa sorb prezentul dintr-o halba de bere cu prietenii...imi place sa privesc viitorul printr-un pahar de vin alb,demidulce...si totusi,imi place sa ma pierd in linistea asurzitoare a unui rasarit pe plaja,amortit,dupa o noapte gen "la vida loca" cu toate ca prefer sa fiu adeptu "la vida moca" ;))...imi place sa iubesc...
Nu e un mod de a grabi lucrurile...e doar un impuls...Hai sa scriem o mica poveste care sa inceapa cu "Noi, grupa 1718 a facultatii de marketing...."

Hai la Predeal in weekend-ul asta!

Nu stiu cati dintre voi stiti. Dar cativa din grupa noastra au sugerat o plecare la munte in perioada 7-9 noiembrie la Predeal. Prin aceasta miscare rezolvam 2 probleme:

1. ne cunoastem si noi mai bine
2. luam 3 prezente de la proful de sport

Nu aveti destule motive sa veniti?

Va mai dau unul! Vila pe care intentionam sa o inchiriem are pretul pentru inchirierea intregii vile de 620 ron sau 120 ron camera tripla sau 100 ron dubla.

Am intrat pe site sa vad si eu cum arata casa si vreau sa va spun ca am ramas placut impresionat.

Iata cateva informatii despre vila:
Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (rosu), este amplasata in centrul orasului, langa Primaria Predeal, la drumul DN1. Pensiunea are finisaje moderne, adica tamplarie pvc cu geamuri termopan, gresie, scari cu balustrada din inox, centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece) si o bucatarie. La parterul imobilului se gaseste un magazin non-stop, de unde turistii pot cumpara produse alimentare, nealimentare, suveniruri, etc.
Dispune de 6 camere distribuite astfel:

4 duble

1 dubla cu canapea extensibila

1 garsoniera familiala cu pat matrimonial si o canapea



Conditiile de confort sunt:
Mobilier modern
TV Cablu
Frigider
Baie proprie
Restaurant si Bar la parterul pensiunii de 2 stele
Magazin NON-STOP la parterul pensiunii de 3 stele
Servicii suplimentare adecvate



Pictures:




Camera 1




Camera 1 baie


Camera 2 pat

Camera 2 canapea





Camera 2 baie






Camera 3







Camera 3 baie






Camera 4


Camera 5 garsoniera






Priveliste camera 5






Camera 6




Bucatarie





Parerea mea este ca merita. Postati comentarii jos.




Arhiva