miercuri, 10 decembrie 2008

Criza financiara in lizing, leazing si leasing

Taguri: Masini, rate, leazing, lizing, taxa auto, criza financiara, criza economica, cedare leasing, leasing 

Vrei masina, dar nu ai bani disponibili acum? Iti indrepti privirea, cat si gandul spre leasing ca ultima solutie la problema ta financiara. Dar stai putin prietenii mei care si-au luat acum cateva luni masini nu au intampinat nicio problema cu obtinerea de "lizing". Tu de ce ai? Pei, citeste articolul aceasta, postat de Florin Campeanu pe blog-ul sau personal http://www.campeanu.ro/ si te vei dumiri, de ce nu mai merge leasing-ul.

Articol postat in blog-ul http://www.campeanu.ro/
Autor: Florin Campeanu

Ce poate fi mai simplu decat sa-ti iei o masina in leasing pe care sa nu platesti nimic, initial, si cu care sa te poti plimba unde vrei tu? Nimic! In urma cu cateva luni nici nu mai era nevoie sa demonstrezi ca ai ceva profit pe firma: dadeai certificatul de inmatriculare al firmei si primeai certificatul de inmatriculare al masinii. C-asa era in leasing. Sau lizing ori leazing, cum ii spun anumiti oameni, mai obisnuiti cu targurile auto decat cu termenii financiari complicati.
Vroiai o Dacia Logan? Pac: lizing, leazing, leasing. Vroiai un Matiz? La fel! Vroiai o nemteasca mai deosebita, un Bora sau un Passat? Pac, apelai la leasing, lizing, leazing. Numai ca, daca va uitati mai serios pe Internet si cautati putin pe Google, o sa vedeti tot mai mult legat de leasing un alt cuvant: cedare. Care, impreuna, inseamna la fel de simplu: cedare leasing. Sau lizing sau leazing, cum vreti.
Criza financiara mondiala a lovit puternic in industria auto. Firme cu nume grele in portofolii isi vand masinile cu plata in 2010, doar sa scape de ele din show-room. Firmele de leasing sunt disperate: cei care aveau contracte, in special la masini scumpe, renunta la ele. Lasa naiba rata reziduala, lasa naiba ratele achitate si fug mancand pamantul.
Asa ca, inainte de a face un lizing ori leazing, mai bine te gandesti de doua ori. Chiar mai merita? Intreaba si printre cunoscuti. O sa afli ca toti se plang de cresteri intre 10 si 15% la rata fata de ceea ce au discutat initial.
Masoara de 10 ori si taie o data. Cu lizingul nu mai e de glumit...

Turabo Society Club...revelion in stil mare, 120 de euro de persoana!

Daca ti-ai propus sa faci revelionul intr-un club atunci trebuie neaparat sa vezi oferta de la Turabo Society Club. Pana in momentul de fata mi se pare cea mai buna oferta de revelion propusa de un club din Bucuresti.
Dar intai de toate sa-ti spun doua-trei cuvinte despre Turabo Society Club, in caz ca nu esti familiarizat cu el.

Chiar daca este considerat un loc de fite, Turabo Society Club este spatios, iar muzica este pe gustul tuturor. Poate ca ai mai fost pe aici si in acest caz trebuie sa stii de vreun concert sau vreun eveniment corporate in stil Turabo Society Club.

Programul mi s-a parut bestial. In Turabo Society Club, de revelion sunt invitati sa mixeze: DJ Rhino si Sylvia Lexter, fiind invitatii internationali, iar cei autohtoni vor fi DJ Ya-meel si DJ Rabinu. In plus vei avea muzica populara, ca doar e revelion, cantata de Catanga & Trupa.

Ce este oferit in cadrul meniului inca nu am aflat. Tot ce stiu din oferta celor de la Turabo Society Club  este ca bauturile, atat alcoolice cat si cele non-alcoolice sunt nelimitate, adica bei pana nu mai poti, iar mancarea este full option, adica probabil ai toate felurile de mancare. 
Singura problema existenta este ca nu stiu ce iti ofera de mancare. Dar cum nu cred ca vor sa-si dezamageasca clientela nu cred ca cei de la Turabo Society Club isi permit sa-ti ofere de revelion mancare de doi lei si asta e valabil si pentru bautura. Nu cred ca te vor tine pe cico, vin si putina sampanie.

Si ca sa vezi si sa nu crezi, totul la numai 120 de euro de persoana! O oferta buna in comparatie cu celelalte prezentate pe blog, care poate par prea scumpe, gen cea a Hard Rock Cafe-ului

Adresa Turabo Society Club: Str. Oltetului nr.30, in cadrul complexului studentesc Tei

Informatii si rezervari la: 0755111777 sau 0744313444 sau prin email la: club@turabo.ro

Inforamtii suplimentare gasesti pe site-ul oficial Turabo Socity Clubhttp://www.turabo-societyclub.ro/


Arhiva

A apărut o eroare în acest obiect gadget