duminică, 14 decembrie 2008

Revelion 2009 in Kristal Glam Club


Dupa lungi cautari am reusit sa fac rost si de oferta de revelion de la Kristal Glam Club.  


Miercuri 31 Decembrie, Kristal Glam Club te cheama la: Revelion 2009 Kristal Glam Club!
Invitati speciali: LEE BURRIDGE & BILL PATRICK! Warm up: Chriss (rezident K
ristal Glam Club).
Toate acestea se vor intampla pe muzica unui “cuplu” celebru pentru show-urile explozive si atmosfera incredibila: Lee Burridge si Bill Patrick!

Revelionul la
Kristal Glam Club nu este o simpla petrecere, ci o explozie de muzica, bucurie si spectacol, pentru a va oferi o noapte dintre ani absolut perfecta! Daca nu stiati aflati acum! Kristal este clubul cu cel mai bun sunet din oras, singurul loc unde nu iti tiuie urechile.
La meniu vei avea le fel ca in fiecare an, adica putin din fiecare specialitate gastronomica, vizuala si auditiva. Date despre DJ:
Premiat in 1998 de catre Mixmag cu titlul "Best dj at the best club", Lee este atras de ideea petrecerilor sub luna plina din Ko-Pha-Ngan, Thailanda (a avut parte inainte de 6 ani de rezidentiat in Hong Kong, unde a fost incoronat “rege”, cu prezente in cele mai importante cluburi / evenimente : Cream, Ministry, Malibu Stacey, Northern Exposure). Impreuna cu Danny Rampling, accepta rezidentiatul si propune o noua alternativa standardelor vietii de noapte. In Europa si America exista déjà o “moda” Lee Burridge care nu a pierdut teren de-a lungul anilorBalance Tour 2007, a fost ultimul sau album international, lansat si in Romania, la Kristal Glam Club, in decembrie 2007!

Cel mai tare “parteneriat” de pupitru al unicului Lee Burridge este cu siguranta cel cu Bill Patrick.

New York-ezul a luat pe sus scena clubbing internationala si nu ati uitat cu siguranta ce show a facut in vara, la Sunwaves 4 cand a ridicat scena Kristal in aer printr-un set extraordinat alaturi de Danny Tenaglia!


Informatii si rezervari:

 0721.993.988

sau pe site-ul oficial:

www.clubkristal.ro


Va anunt tot aici ca in Poiana Brasov se va deschide de vineri 19 decembrie Kristal Studio Club. Se afla amplasat la fostul complex Capra Neagra.

Va urez distractie placuta daca va veti petrece revelionul in Kristal Glam Club!


Arhiva