duminică, 16 noiembrie 2008

7teen8teen: ce facem in urmatoarele zile?

7teen8teen: ce facem in urmatoarele zile?

Pentru cei care sunt pasionati de "muzica buna", vineri,21 noiembrie in Kristal Glam Club il puteti intalni pe unul dintre cei mai preferati dj de muzica techno, electro, David Morales. Kristal va asteapta! :D

ce facem in urmatoarele zile?

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,

Pentru cei care sunt pasionati de "muzica buna", vineri,21 noiembrie in Kristal Glam Club il puteti intalni pe unul dintre cei mai preferati dj de muzica techno, electro, David Morales.
Kristal va asteapta! :D


De altfel, tot in Kristal Glam Club, pe 22 noiembrie, il vom gasi pe Steve Lawler,



care, dupa cum spun unele voci, va incanta publicul cu ceva inedit :D












Vineri 28 noiembrie
Daca esti fan Pagal, esti tanar/a si dezorientat/a, si te aflii intamplator in Sibiu, te sfatuiesc sa ti gasesti linistea la clubul "Chill Out" , unde acesta va sustine un geek in care delirul va pluti in sunet de chillout...

















Sambata 29 noiembrie
@ Fabrica (Bucuresti)

Nights.ro & Love Events il aduc in premiera in Romania pe SLYDE. Sambata, 29 noiembrie, cel mai bine vandut proiect al labelului Finger Lickin' va veni sa mixeze la Fabrica, alaturi de Gojira, intr-o petrecere marca Nights.ro & Love Events. Totul va incepe de la ora 23.


Asa ca...fugiti si distrati-va...ca doar sunteti studenti :P ...Daca mai descoperiti ceva interesant va invit sa postati in aceasta rubrica...orice informatie este de folos.

Arhiva