vineri, 28 noiembrie 2008

ce avem de invatat la dreptul afacerilor

M-am gandit sa postez tematica pt lucrare pt ca mai multi colegi m-au intrebat de ea.Deci, avem:acceptiunile de drept obiectiv, drept ca stiinta, drept public drept colectiv si ramurile lor, izvoarele dreptului afacerilor, societatile comerciale, comerciantul persoana fizica, faptele de comert, fondul de comert, contractul de vanzare-cumparare.Spor la invatat!

Revelion hard la Hard Rock Cafe





Nu stiu ce intelegi cand auzi de Hard Rock Cafe, dar eu unul, il asociez cu Bamboo, Kristal si chiar si cu The Player. Asa ca, nu te astepta sa iesi ieftin daca accepti oferta cu Hard Rock Cafe. Adica, hai, sa fim seriosi, 3/4 din Bucuresti a auzit de Hard Rock, dar daca tu faci parte din cealalta sfert, atunci o sa-ti descriu oferta celor de la Hard Rock Cafe.

In primul rand, Hard Rock Cafe-ul este localizat pe Bd. Kiseleff 32, asta ca sa ai o prima impresie geografica.
In al doilea rand, cum am zis si mai sus, Hard Rock Cafe este clubul cel mai trendy din oras, in care atat serviciile cat si atmosfera sunt la ranguri vestice, adica ai garantia unei seri ce trebuie sa fie la standarde exceptionale. Este imposibil sa fi ratat reclama cu Hard Rock, cea cu furculita, este peste tot in lumea aceasta. Ultima oara, atat reclama cat si cafeneaua Hard Rock am vazut-o in Fiji si vreau sa-ti spun ca nu prea exista diferente intre Hard Rock-ul de la noi si cel de la ei, si totusi este Fiji, adica mama luxului. In fine, sa ajungem totusi la program si la pret ca pana la urma asta te intereseaza.

Programul va fi realizat de Popa's Band, Diana & Grafik, DJ MC: Toni Tecuceanu. Dress code va fi rock star.
La meniu vei avea: Bauturi nonalcoolice in cantitati nelimitate, o sticla de vin, un cocktail alcoolic (Bahama Mama) si un pahar de sampanie la ora 00:00. La bufet veti avea opt feluri de salate, iar la felul principal poti alege intre file-ul de pangasius, rulourile de branza cu porumb si spanac, puiul Cajun, porcul barbecue sau degetele de pui.

Tot revelion la Hard Rock Cafe te va costa, in caz ca ti-a placut oferta pana acum, numai 620 lei/persoana.

Rezervari la nr: 021.206.62.61 
Detalii gasiti pe site-ul oficial Hard Rock Cafe: www.hardrock.com/bucharest

Dai ce-i drept destui bani pentru o singura noapte, dar stii cum e vorba aia, dai un ban si stai in fata, asa ca fii in fata tuturor si fa revelionul la Hard Rock Cafe.
Daca nu iti place atunci fii fara de grija ca intr-un final o sa-ti gasesc cea mai buna oferta de revelion.




Arhiva