sâmbătă, 24 aprilie 2010

Afla despre AlfaDespre.ro! Cum functioneaza Afladesre.ro?

Afla despre AflaDespre.ro! Cum functioneaza AflaDespre.ro? Isi plateste autorii?

Cati dintre voi doriti sa aflati, cum functioneaza
AflaDespre.ro? Acest articol este dedicat, in special autorilor AflaDespre.ro. Doresc prin intermediul acestui articol sa raspund multor sceptici cu privire la angajamentul pe care portalul AflaDespre.ro si l-a asumat fata de autori si platile catre acestia. Pentru cei care vreti sa faceti bani pe net, bani fara investitii si intrebati; cum sa faci bani? Raspunsul este aici!

Continuarea articolui pe afladespre.ro


Ce este afladespre.ro?

Scrie pentru AflaDespre si castiga bani

Fiecare Autor va fi platit lunar in functie de numarul de vizualizari al articolelor redactate.

AflaDespre.ro este portalul din online in care oricine poate gasi sfaturi, idei, pareri sau opinii despre subiectele care-l intereseaza in mod deosebit. Oferim idei, pareri si solutii sub forma unor articole originale create special pentru a ajuta cititorul interesat de respectivul domeniu.

Cautam Autori care sa colaboreze cu echipa AflaDespre si sa creeze articole pentru portalul nostru. Fiecare dintre DVS isi poate stabili propriul program de lucru si articolele se vor incarca direct in sectiunea de administrare, astfel incat este un job part-time ideal pentru cei doresc sa castige bani scriind despre ce le place.

Fiecare Autor va avea parte de un training care va stabili modul de redactare a articolelor si modalitatea de optimizare a lor, pentru a putea profita la maximum de sansa de a castiga bani scriind despre ce ii place.

Plata articolelor se va face prin transfer bancar, in cont deschis la o banca din Romania.


Arhiva