joi, 12 noiembrie 2009

Sedinta +...

Miercuri, dupa ora de engleza, am rugamintea la voi sa mai stati putin pentru o mica sedinta de grupa. Vreau sa va comunic mai multe chestii, vreau sa punem la punct anumite probleme, sa le gasim solutii convenabile pentru toti. Am niste obiective pe care as dori sa le ating, impreuna cu voi, in ceea ce priveste comunicarea si desfasurarea intregilor activitati legate de grupa.

Timpul pe care il petrecem rezolvand aceste aspecte depinde doar de noi.
Am rugamintea sa va ganditi dinainte(nu trebuie sa scrieti nimic, decat daca considerati ca este nevoie)la 2 lucruri: ASTEPTARILE VOASTRE de la coordonatorul grupei (adica eu) si CE OFERITI VOI. Acest lucru ne va ajuta pentru a ne atinge unul din obiective.

Tin sa va anunt ca mi se pare corect, fata de cei care vor fi prezenti la "sedinta", sa nu se ia in considerare nici o alta parere venita din senin, de la oricine. Totusi pot exista propuneri, insa aici eu voi decide daca propunerea merita sau nu ascultata mai departe.

Imi doresc ca aceasta grupa sa fie mai unita, dar, din pacate, nu este de ajuns sa-mi doresc doar eu. Cum am mai spus,totul depinde de noi...sau mai bine spus, de fiecare dintre noi.(probabil cu asta trebuia sa incep)

Incerc si voi incerca in continuare sa gasesc solutii, insa nu ma pot 'lupta' cu fiecare dintre voi. NU ASTA E SCOPUL!

Suntem responsabili pentru ceea ce spunem si pentru ceea ce facem/nu facem.
Apropo de subiectul cu responsabilitatea, mai am o mica rugaminte: sper ca fiecare din grupa sa fie membru pe BLOGUL GRUPEI(in caz ca nu sunt toti, va rog anuntati-ma si se va rezolva)...rugamintea d fapt acum incepe: VA ROG FRUMOS SEMNATI-VA CAND LASATI UN COMENTARIU, acceptati-va responsabilitatea la capatul vostru de relatie.
Imi este foarte greu ca din atatia ANONIMI sa-mi dau seama cu cine trebuie sa discut si ce anume. V-as ramane recunoascatoare daca s-ar rezolva si problema asta.

O alta mica problema pe care o am:
exemplu: fac parte din grupa X, seful grupei anunta ca a postat un articol p blog, iar in articol mi se cere sa dau un raspuns (la comantarii) despre o tema/propunere/cerinta etc. ATATA TIMP CAT NU RESPECT CE MI SE CERE, NU MI SE PARE NORMAL CA LA SFARSIT SA ARUNC VINA PE SEFUL GRUPEI CA NU MI-A CREAT UN CHESTIONAR SPECIAL PE CARE EU SA-L COMPLETEZ (dc vreau si am timp).

repet deci: asumati-va fiecare din voi responsabilitati

Imi cer scuze daca vi se pare ca sunt ironica, dar situatia s-a intamplat numai ca nu in acelasi mod. Tocmai de aceea vreau sa percepeti exemplul ca pe un exemplu si nmk mai mult.

Eu nu sustin ca sunt perfecta, ba chiar sunt sigura ca fac multe greseli. V-am incurajat mereu sa faceti propuneri legate de 'mersul grupei' tocmai pentru ca de la mai multe persoane ma astept sa iasa o solutie mai buna, decat ca de la o singura persoana.

Va las sa reflectati la ceea ce am scris. Sper ca am punctat ceea ce mi-am propus sa punctez.
Ma astept ca miercuri sa ramanem cat mai multi dupa engleza.(inteleg f bine cazurile in care chiar nu se poate, desi sper sa faceti tot posibilul).
Si va invit sa va intoarceti la ultimele 2postari si sa-mi respectati cerintele, cand aveti inspiratie si doriti.

Nu uitati de tema de gandire pt sedinta!!!

Multumesc.
ANDRA SOHAN

Arhiva