luni, 19 aprilie 2010

Materiale engleza-S9

http://www.4shared.com/file/MRlPy_jY/engleza_1.html
engleza 1.zip

Examene sesiune sem 2- an 2

Dragi colegi,

Nu stiu daca stiti, dar asa cum ne-au fost stabilite examenele de la secretariat urma sa avem 3 examene in 3 zile consecutive - pentru cei care sunt la optionalul Tehnica Operatiunilor de Turism, dupa cum urmeaza:

- 1 iunie: LOGISTICA
- 2 iunie: TEHNICA OPERATIUNILOR DE TURISM (optional)
- 3 iunie: CERCETARI DE MARKETING

Am vorbit cu doamna profesoara Stanciulescu - titularul de curs de la materia Tehnica Operatiunilor de Turism - si a fost de acord sa modificam data examenului din 2 iunie pentru una din cele 2 variante - sambata, 5 iunie 2010 sau duminica 6 iunie, 2010 la urmatoarele ore:
- ora 9,00 primele 4 grupe;
- ora 10,30 urmatoarele 3 grupe.

As vrea sa aflu parerea voastra in ceea ce priveste varianta pe care ar trebui sa mergem. Personal, eu as opta pentru duminica, 6 iunie (urmatorul si ultimul examen il vom avea joi, 10 aprilie 2010 la RELATII PUBLICE).

Tot in legatura cu examenele as mai vrea sa va mai intreb un lucru: joi, 10 iunie cand avem programat examenul la RELATII PUBLICE, este programat si un examen la o materie optionala, adica Tehnica operatiunilor de Comert exterior, optional care se face la facultatea de Relatii Economice Internationale. Domnul prodecan veghes ne-a recomandat sa vorbim cu domnul profesor Daniel Serbanica sa programeze examenul la Relatii Publice pentru cei 57 de studenti care sunt la acest optional pentru o alta zi. As vrea sa stiu ce parere aveti voi despre acest aspect, daca ar fi bine sa vorbim cu domnul profesor pentru o noua data de reexaminare pentru cei 57 colegi de-ai nostri.

Astept un raspuns de la voi!

O zi frumoasa!


Cu drag,

Andreea Orindaru
Senatul Studentesc

Arhiva