luni, 10 noiembrie 2008

Party Predeal


Dragi, iubiti, 'nebuni' si mai ales petrecareti colegi stiu ca unii le asteptati de ceva vreme, altii le aveti deja, dar daca nu le aveti si le doriti cu un singur click aici se poate rezolva. Pentru a descarca pozele si filmuletele de la Stam >>

Campanie electorala pe internet


Din ciclul Politicienii si internetul...


Iata ca se apropie campania electorala si actualii nostri conducatori incearca sa obtina functii cat mai bune pentru urmatorii 4 ani dupa principiul "noi votam EI CASTIGAM" ...un principiu care se respecta in tocmai la noi. Ce sa va mai zic, de vreo 2 saptamani de cand am observat si eu sumedenia de afise care imbraca treptat tot Bucurestiul si nu numai, fenomenul fiind unul national, observ ca politicienii se coboara atat de jos pentru o stampila "bine pusa" incat au inceput sa-si afiseze mobilele. Bine, sa fim seriosi acum, credeti ca a fost cineva interesat sa sune? Sigur ca NU. Dar ce este important e ca insusi primul ministru al Romaniei si candidat al PNL isi face reclama pe blogul nostru... Nu stim cat efect va avea campania ce vine si daca oamenii vor mai merge la vot avand in vedere anii precedenti, dar e bine ca daca tot vine iarna si totul este in culori mai putin vi, macar afisele electorale sa dea putina culoare.
Din punctul meu de vedere efortul meu de a merge la vot, ca si cetatean responsabil ce cred ca sunt, nu are nici o rasplata concreta afara de "vorbe in vant" spuse doar pentru a fi spuse.
Desi auzim de la ei numai "basme" cand vine vorba de campania electorala, taberele politice nu ezita sa se atace intre ele. Asa se intampla si pe blogul primului ministru , unde acesta ii ataca pe politicienii de stanga. Cu toate ca nu imi place ceea ce fac politicienii nostri,ai "nostri" pentru ca noi ii alegem pentru a fi condusi de ei, sunt de acord cu decizia primului ministru Calin Popescu Tariceanu de a nu majora salariile cu 50%.Totul este foarte simplu:unii vor avea salarii mai mari cu 50%, iar altii se vor chinui sa-si caute locuri de munca din postura de viitori someri.Dar ce sa facem, doar traim in Romania, unde egoismul si tupeul sunt la ele acasa: productivitate scazuta si salarii de Occident.Dar totul se poate cand te gandesti ca romanul se da destept la toate, insa cand este vorba sa si faca ceva...prefera sa priveasca linistit.
Privind dintr-o postura neutra, observ si eu ca toate aceste greve au loc tocmai in pragul campaniei electorale, pentru ca voturile la noi "se vand" si nu se castiga.De pe aceasta situatie castiga tot politicienii...
Multzumim dragi alesi ca existati ca altfel eram o tara de looseri, asa macar cineva are de castigat.Scuzati-mi umorul negru.

Arhiva