sâmbătă, 13 martie 2010

Eveniment Youth Bank

Taxi si Trupa Veche vor canta la HRC in sprijinul liceenilor din echipa YouthBank. Biletele la concert sunt in valoare de 30 lei si se pot achizitiona de la Hard Rock Cafe in seara evenimentului.

Cele doua formatii, impreuna cu Hard Rock Cafe, au decis sa sprijine eforturile celor 20 de liceeni din echipa YouthBank de a strange fonduri pentru finantarea unor proiecte cu impact in comunitate.
Toate fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment vor contribui la formarea fondului YouthBank, din care vor fi finantate initiativele liceenilor bucuresteni, cu mentiunea ca fondul strans urmeaza a fi dublat de BRD Groupe Société Générale.YouthBank este un program administrat de către un grup de 20 de adolescenţi, selectaţi şi instruiţi pentru a constitui, promova şi administra un fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni, pentru dezvoltarea comunităţii locale. Programul încurajează filantropia, iniţiativa civică, responsabilitatea.

Hard Rock Cafe, 18 martie de la 21:00

Va asteptam acolo.

---------------------------------------------------------------------------------

BizCampus

Vrei o rampa de lansare catre o cariera de succes?

BizCampus iti prezinta cea de-a treia editie e proiectului BizCamp, tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti. Fa-ti bagajul si alatura-te companiilor de top, participand la 4 conferinte ample si 12 workshopuri, seminarii si jocuri de strategie. Vei culege informatii valoroase din experienta celor consacrati in domeniul business, vei intelege importanta procesului de Career Development si Personal Branding, cele doua stream-uri tematice ale evenimentului.
Cand?
Pe 22 si 23 martie, la Hotelul Howard Johnson, incepand cu ora 9.30!
Cum?
Intra pe site-ul evenimentului: http://www.bizcamp. ro/, inscrie-te GRATUIT si vei avea parte de 2 zile picante, care iti vor starni interesul si dorinta de aprofundare in domeniul business. Fa primul pas catre cariera de profesionist cu BizCamp!
Echipa BizCampus Network

Arhiva