joi, 27 noiembrie 2008

Day Off

4 dec oficial zi libera!

Daca mai era nevoie de inca un motiv pentru a merge la balul bobocilor de la Marketing iata inca unul: joi, 4 dec suntem liberi.Si, daca tot estem liberi de ce sa nu mergem sa ne simtem bine, ca doar o data suntem "boboci"!?:)). In plus, avem si un reprezentant in persoana minunatului nostru coleg Razvan Stanescu, si drept urmare TREBUIE sustinut, nu putem sa-l lasam singur tocmai acum:P.

Miercuri, 3 decembrie, in Club Maxx, de la ora 21:00 are loc Balul Bobocilor al Facultatii de Marketing, pretul unui bilet este 18 ron.Pentru detalii suplimentare: andrasohan@yahoo.com.

Have fun!

Balul Bobocilor Marketing

Miercuri, 3 decembrie, in Club Maxx cu incepere de la ora 21:00, are loc Balul Bobocilor al Facultatii de Marketing.
INVITATI: Dj Rynno&Sylvia si Vita de Vie
PREZENTATOR: Cafe Deko

Pretul biletelor este de 18 lei si se gasesc la sefa grupei(Ciuf), care poate fi contactata la adresa de mail andrasohan@yahoo.com.
E ultima ocazie sa ne distram inainte de a incepe perioada de testare asa ca haideti sa mergem cu totii!! Un motiv in plus ar fi ca avem un coleg care participa la concursul de Mister asa ca trebuie sustinut :D Puteti sa veniti si cu alti prieteni/prietene de la alte facultati din cadrul ASE-ului si nu numai.

Sa faceem haoooss :))

Arhiva