marți, 25 noiembrie 2008

Atentie! Vreau oferta buna de revelion


Vreau oferta buna de revelion!





Parca tot mai des auzi aceasta intrebare, ce rasare din stanga si din dreapta. Pe altii ii auzi ca se lauda cu revelion in Viena de care se vor bucura peste cateva saptamani, dintr-un colt se aude un tip ce poveste unui grup, strans in jurul lui, despre magnifica oferta pentru revelionul petrecut in Bulgaria ce va avea loc curand, o tipa cauta disperata inca doua cupluri pentru revelion intr-o vila la Brasov, deoarece mai are locuri libere si deja e tarziu si toate astea se intampla in facultatea ta, nu mai vorbesc de ce dezastru e pentru tine cand ii auzi pe cei de la locul de munca sau pe prientenii tai cand iesiti la un suc.

Si acum uite-te la tine! Da! Tu? E clara situatia ta! Te intrebi cum de stiu ca tu nu ai nimic planificat pentru revelion 2009?  Este chiar banal de simplu. Ce alt motiv ai avea sa citesti acest articol, daca nu ai nimic pregatit pentru revelion.

NU TE INGRIJORA! 
MAI EXISTA TIMP SI PENTRU TINE! 
IAR NOROCUL TAU ESTE CA NOI, TOTI AUTORII BLOG-ULUI 7TEEN8TEEN, NE ANGAJAM SA-TI GASIM CEA MAI BUNA OFETA PENTRU ACEST REVELION!
SI FACEM ASTA GRATIS, MOKA, FARA VERZISORI!
TU NU TREBUIE DECAT SA CITESTI OFERTELE PE CARE LE POSTAM!
ALEGI UNA CARE TI SE POTRIVESTE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
SI CAT AI ZICE 7TEEN8TEEN TE-AI SCOS SI CU REVELIONUL ASTA!

In fiecare zi incepand cu aceasta data, vom cauta, analiza si posta ofertele pe care ti le propunem, ca tu sa-ti alegi varianta care iti place cel mai mult.

Nu uita! Noi suntem unica ta sansa ca tu sa nu ratezi acest revelion 2008/2009!

0 comentarii:

Arhiva