marți, 25 noiembrie 2008

JOHN DIGWEED


JOHN DIGWEED

@ Kristal Glam Club

Sambata 29 Noiembrie

Kool /Chriss

Powered by: OneFM &##150; Club Station!

Sambata 29 noiembrie Kristal Glam Club petrece alaturi de: John Digweed! Warm-up-ul va fi asigurat de: Kool si Chriss (rezident Kristal Glam Club)

Bio:

John Digweed este unul dintre cei mai cunoscuti DJ &##147;dati&##148; de Marea Britanie, evolutia muzicii electronice din ultimii ani fiind strans legata si de cariera acestuia. Debutul sau a avut loc la o varsta foarte frageda (15 ani) in Hastings, Anglia, in lumea acid-house-ului. De la acea data a inregistrat o continua crestere in lumea muzicii electronice, top-ul fiind atins in 2001 cand a fost votat Number 1 DJ de catre &##147;autoritatea suprema&##148; in materie &##150; revista DJ Magazine. Din acel moment Digweed a ramas o prezenta constanta in topul preferintelor criticii si al publicului. John Digweed este nu numai DJ, vasta sa experienta dand nastere unui produs numit Bedrock, sub aceasta titulatura fiind reunite o casa de discuri, un studio de productie si o agentie de promovare.

Printre realizarile sale se numara si un show radio, de success mondial, difuzat in Marea Britanie de radio Kiss 100, si in Romania de OneFM &##150; Club Station: Transitions by John Digweed!

http://www.youtube.com/watch?v=ixgdw07oG6k&feature=related

http://www.johndigweed.com/

www.myspace.com/johndigweedforever

Bilete in avans: 53 ron

Se gasesc in avans pe www.ticketpoint.ro, www.comandabilate.ro sau in reteaua magazinelor Diverta.

Kristal Glam Club:
Info & rezervari: 0721.99.39.88
Adresa Kristal Glam Club: J. S. Bach nr. 2 sect 2, Bucuresti
http://www.myspace.com/club_kristal
www.clubkristal.ro
www.onefm.ro

0 comentarii:

Arhiva