miercuri, 10 decembrie 2008

Turabo Society Club...revelion in stil mare, 120 de euro de persoana!

Daca ti-ai propus sa faci revelionul intr-un club atunci trebuie neaparat sa vezi oferta de la Turabo Society Club. Pana in momentul de fata mi se pare cea mai buna oferta de revelion propusa de un club din Bucuresti.
Dar intai de toate sa-ti spun doua-trei cuvinte despre Turabo Society Club, in caz ca nu esti familiarizat cu el.

Chiar daca este considerat un loc de fite, Turabo Society Club este spatios, iar muzica este pe gustul tuturor. Poate ca ai mai fost pe aici si in acest caz trebuie sa stii de vreun concert sau vreun eveniment corporate in stil Turabo Society Club.

Programul mi s-a parut bestial. In Turabo Society Club, de revelion sunt invitati sa mixeze: DJ Rhino si Sylvia Lexter, fiind invitatii internationali, iar cei autohtoni vor fi DJ Ya-meel si DJ Rabinu. In plus vei avea muzica populara, ca doar e revelion, cantata de Catanga & Trupa.

Ce este oferit in cadrul meniului inca nu am aflat. Tot ce stiu din oferta celor de la Turabo Society Club  este ca bauturile, atat alcoolice cat si cele non-alcoolice sunt nelimitate, adica bei pana nu mai poti, iar mancarea este full option, adica probabil ai toate felurile de mancare. 
Singura problema existenta este ca nu stiu ce iti ofera de mancare. Dar cum nu cred ca vor sa-si dezamageasca clientela nu cred ca cei de la Turabo Society Club isi permit sa-ti ofere de revelion mancare de doi lei si asta e valabil si pentru bautura. Nu cred ca te vor tine pe cico, vin si putina sampanie.

Si ca sa vezi si sa nu crezi, totul la numai 120 de euro de persoana! O oferta buna in comparatie cu celelalte prezentate pe blog, care poate par prea scumpe, gen cea a Hard Rock Cafe-ului

Adresa Turabo Society Club: Str. Oltetului nr.30, in cadrul complexului studentesc Tei

Informatii si rezervari la: 0755111777 sau 0744313444 sau prin email la: club@turabo.ro

Inforamtii suplimentare gasesti pe site-ul oficial Turabo Socity Clubhttp://www.turabo-societyclub.ro/


0 comentarii:

Arhiva