joi, 6 noiembrie 2008

Greva CFR suspendata



Cu toate ca in urma cu cateva zile sindicalistii cfr-isti anuntasera ca vineri vor intra in greva , iar trenurile nu vor circula intre orele 7:00 - 13:00 , maine circulatia acestora va fi una normala datorita protocolului semnat intre Conducerea Confederatiei Meridian si Ministrul Transporturilor .
Din cele 500-600 milioane de euro necesare pentru investitii in infrastructura au fost acordate doar 80 milioane de euro dupa cum declara directorul general al CFR Infrastructura , Constantin Manea.
Sindicalistii cer atat o ordonanta de urgenta prin care calea ferata sa aiba acelasi tratament ca si infrastructura rutiera ,respectiv sa primeasca fonduri pentru modernizari si reabilitare prin legea bugetului de stat pe 2009 .

Trebuie mentionat faptul ca , dupa cum ne spune preşedintele Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial, Gheorghe Popa , "Este prima miscare de protest a salariatilor de după '89 in care nu se cer majorari salariale, ci priveste siguranta la locul de munca si siguranta calatorilor" .




In concluzie , dragi colegi de grupa maine trenurile de Predeal sunt toate ale voastre , mai ramane un sigur lucru de facut : sa va procurati bilete :D .

Mai multe detalii pe site-ul Realitatea TV .

0 comentarii:

Arhiva