vineri, 9 ianuarie 2009

Documentar: Apa este o entitate! Believe it!

Taguri: apa, documentar, entitate, memorie, mister

Da ai citit bine titlul! Apa este una din cele mai ciudate substante de pe Planeta. In fond si la urma urmii, ce stim noi despre apa? Pei, stim clar ca fara ea, am da ortu popii. Ce mai stim? Si ca prezinta anomalii, neexplicate inca de stiinta monderna. Unul din aceste anomalii este felul cum apa trece prin mai multe stari, lichida, solida si sub forma de vapori. Este singura subsanta care trece prin cele 3 stari. Acum sa-ti spun bomba, ceva ce sigur nu stiai! Apa are caracterul ei aparte. Apa poate memora. Stocheaza informatie in structura ei fara sa-si modifice elementele chimice din care este formata, adica hidrogen si oxigen. Apa, daca nu stiai, reactioneaza la stimuli externi. Adica, noi in special, oamenii. In functie de gandurile pe care le avem sau cuvintele pe care le rostim pot influenta apa, intr-un mod negativ sau pozitiv. Rezultatul este bun sau rau pentru noi din mai multe motive, insa unul din ele este, faptul ca nu ne mai ofera energia de care avem nevoie, astfel obosim si imbatranim mai repede. Desigur, nu eu am aflat aceste capacitati alea apei. Multi savanti au tot incercat de-a lungul timpul sa elucideze toate misterele, ale acestei simple si totusi atat de complexe subsante, numita apa, insa nu au reusit.
Va invit sa vizionati documentarul si poate cu ocazia acesta veti privi altfel paharul sau sticla de apa care sta chiar acum langa voi.

PUTETI VIZIONA DOCUMENTARUL AICI:

1 comentarii:

Unknown spunea...

pentru mai multe detalii despre energiile subtile si intelegerea lor, precum si tehnologia folosita in film pentru detectarea energiei din apa, din degetele oamenilor intrati aici: www.torser.info

Arhiva