joi, 8 octombrie 2009

Cursuri facultative de limbi straine

Dragi colegi,

Pentru cei care inca nu ati aflat, Catedra de Limbi Germanice si Comunicare in Afaceri (sala 1503) organizeaza pentru anul II, sem I si II cursuri facultative de limba germana, engleza, turca, japoneza, majoritatea incepatori, dar puteti opta si pentru avansati. De asemenea, puteti opta pentru spaniola, franceza, italiana (si cred ca lista continua, trebuie doar sa intrebati acolo) la Catedra de Limbi Romanice (sala 1514).

Cursul se plateste incepand de anul acesta, taxa fiind de 100 RON pe semestru. Pentru inscriere, mergeti la orice casierie, platiti taxa pe un semestru (pastrati chitanta!), dupa care mergeti la 1503 (pentru germana) sau 1514 (pentru spaniola, franceza etc.), in Cladirea Comert, etaj 5 cu chitanta si cererea de inscriere scrisa de mana; formatul cererii il gasiti la avizier la noi sau la 1503.

Atentie!
Inscrierile se fac pana marti, 13 oct. 2009! Cursurile se pot continua si in semestrul urmator, eventual si in anul urmator, dar nu puteti urma un curs intr-un semestru si altul in celalalt. Pentru cei care s-au inscris, trebuie sa treaca pe miercuri la avizierul Facultatii unde s-au inscris sa vada orarul; am inteles ca vor fi puse dupa-amiaza, dupa ora 16.00 de obicei, in cursul saptamanii. Nu stiu in ce masura vor influenta cursurile astea media finala, insa am inteles ca nu prea au mare influenta, mai ales pentru cei din camine si cu bursa, ramane de vazut ulterior.
!!!NOU!!!
PENTRU CURSUL FACULTATIV DE LIMBA GERMANA NU SE MAI FAC INSCRIERI!!!
Multa bafta!

0 comentarii:

Arhiva

A apărut o eroare în acest obiect gadget