miercuri, 26 noiembrie 2008

Whispers, un pub interesant pentru un revelion interesant






Sunt un impatimit al rugby-ului asa ca pentru mine Whispers pub imi este foarte cunoscut, deoarece aici, se difuzeaza meciuri de rugby pe care eu nu le pot viziona acasa.

Dar sa revenim la oile noastre si sa lasam rugby-ul, practicantilor si impatimitilor acestui sport. Oferta cu Rooms poate ca nu era de nasul tau. Poate ca ti se parea prea scump, poate ca ti se parea prea de fita... poate si poate. Dar daca vrei ceva opus stilului "The Rooms" atunci sigur iti va placea Whispers Pub. Daca esti genul de persoana care iti place stilul englezesc de distractie, adica bere, tipete, rasete si chiuituri, si daca nu atunci chiuturi, rasete, tipete si iar bere atunci Whispers Pub este potrivit pentru tine. Atmosfera este de tip englezeasca, adica numai veselie si voie buna, dar pastreaza si o doza de traditionalism romanesc, adica sa nu te sperii ca vei petrece revelionul printre strain, ca nu este cazul. Ca sa-ti fac o mica descriere a localului si a nopti de revelion, te invit sa citesti in continuare, daca pana acum ti-am capatat interesul, daca nu atunci mai asteapta ofertele de revelion ce vor urma.

Programul va fi realizat de un DJ.

Meniul de revelion va fi de tip bufet, adica: Muschi file afumat, Gujoane de peste, salata de varza, salata de muraturi, salta de fructe, placinta de mere si la bauturi, nelipsita sampanie.

Pretul acestui revelion la Whispers Pub este DOAR de 120 lei/persoana.

Rezervari pe site-ul oficial Whispers Pub,  sau la numerele de telefon: 021.314.29.01 sau 0722.439.097

In cazul in care iti place localul, iti urez de pe-acum Happy New Year!, daca nu, atunci gandeste pozitiv, caci exista oferta ideala si pentru tine. 




1 comentarii:

tye^^ spunea...

fuarte tare pubu...:X:X poate dam si noi o tura intr-o zi prin el...bem nish cidru

Arhiva